Skip to main content

Op zondag 15 september 2024 komen meer dan 50 living statues van over de hele wereld naar de historische binnenstad van Breda. Duizenden bezoekers zullen zich verwonderen over de unieke en artistieke verhalen van deze artiesten.

Sponsor een living statue, word daarmee vriend van het Living Statues Festival Breda en kom in beeld bij honderden bezoekers van de binnenstad.

Hoe werkt het precies?

Sponsor een living statue, word daarmee vriend van het Living Statues Festival Breda en kom in beeld bij honderden bezoekers van de binnenstad. Hoe meer sponsoren, hoe meer we kunnen investeren in promotie en aankleding van het evenement.

Sponsor je een living statue? Dan krijg je de volgende voordelen:

  • Jouw bedrijf en de locatie wordt getoond op het display van het living statue dat je sponsort;
  • Je wordt vermeld op onze website, social media en nieuwsbrief
  • Je wordt vermeld op de digitale festivalgids met daarin alle praktische informatie, achtergrondverhalen en winacties voor de bezoekers, welke enkele dagen vóór het festival wordt gelanceerd
  • Je ontvangt een on- en offline promotiekit om je eigen netwerk en bezoekers te motiveren naar Living Statues Festival Breda te komen

Meld je aan voor de nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht van het laatste nieuws, aankondigingen, leuke acties en meer!

Close Menu
Zondag 15 september 2024